Izrada jeftinih sajtova? Šta mislite o tome?

{ Creative Brackets }
{ Creative Brackets }
20/05/2020   /   0

U idealnoj situaciji svaki sajt treba da ima cilj zbog čega se pravi a nakon toga i ciljeve koji se menjaju kako se i on menja, ažurira, poboljšava.

Firme koje napreduju ne mogu da dozvole da im sajt stagnira, I on mora da napreduje.

Naravno, odluke se donose i na osnovu veličine investicije i drugih kriterijuma koji u nekim slučajevima i nisu idealni. Mnogi posmatraju izradu sajta kao nepotreban trošak i žele da ti isti troškovi budu što manji kompromitovajući benefite i možda buduće prihode koje sajt može da im donese.

Mi ne kritikujemo jeftinu izradu sajtova i agencije koje nude ovakvu vrstu usluge koju možete pronađi po internetu, ali veoma oštro ocenjujemo lošu izradu sajtova. Sajt ne mora biti skup, ali mora biti dobar.

Ne, mi ne pravimo jeftine sajtove!

Svaki sajt koji se izradi od strane našeg tima mora da zadovolji određene kriterijume koje mi sebi zadajemo, pa onda kriterijume klijenta.

Izrada sajta za nas znači kvalitetno pisanje koda, pravilnu semantiku, strukturu i arhitekturu sajta, optimizovanje brzine rada sajta, osnovnu optimizaciju koda i tehničkih aspekata za pretraživače i bolje rangiranje na Google-u, prijavu sajta na potrebne servise i naravno poboljšanje sigurnosnih aspekata sajta.