Osnovana od strane dizajnera, developera i drugih specijalista, Creative Brackets je digitalna kompanija koja voli izazove, posvećenost i dobre ljude. Naši zidovi su pokriveni idejama i konceptima, a naš tim je uvek raspoložen da pomogne.

Dobra komunikacija i saradnja sa klijentima je ono čemu težimo. Mi radimo sa našim klijentima, a ne samo za njih.

Procedure, standardi i

Creative Brackets


Koristeći iterativni pristup, mi smo sigurni da su poslovni ciljevi postavljeni pravilno i da će ceo proces kao rezultat imati zadovoljne korisnike.

Kreativnost

Volimo "brainstorming" sastanke gde se pomeraju granice i inspiracija je na vrhuncu, posvećujući najveću pažnju detaljima. Vodimo računa da nijedna sitnica ne bude zapostavljena i zaboravljena i testiramo svaku ideju kako bismo bili sigurni da može dovesti do najboljih rezultata.

Znanje

Spajajući različite tipove ljudi i stručnosti, a povezujući kreativnost sa dobro poznatim procesom i strukturom, radimo pametnije, brže i efikasnije dostavljamo izuzetne rezultate.

Strast

Uvek smo puni entuzijazma u vezi priče koja se nalazi iza samog brenda ili proizvoda i posvetićemo se kreiranju izvanredne vrednosti za vaš biznis.

Profesionalnost

Klijenti nam pružaju svoje poverenje i dozvoljavaju nam da budemo vodiči u digitalizaciji brenda, s obzirom da svaki projekat tretiramo sa najvećim poštovanjem.

Radimo ono što volimo,

Volimo ono što radimo


Trudimo se da stvorimo najbolje uslove za rad, da uživamo i da budemo zadovoljni, ali ponekad sve što nam je potrebno je projekat pun izazova.

Šta mi cenimo

I zašto nas cene


Poštovanje prema ljudima sa kojima radite

Važno je imati obzira prema privatnom životu članova tima i prema njihovom slobodnom vremenu. Naš tim je uvek nagrađen za dostignuća, a zajedno rešavamo sve prepreke.

Poštovanje odnosa klijent-mi-klijent

Bilo da je klijent na drugoj strani sveta ili odmah iza ugla, uvek bi trebalo da postoji uzajamno poštovanje i razumevanje za dogovore koji su napravljeni.

Transparentnost

Transparentnost je jako bitna kada se gradi poverenje i zadovoljstvo. Ukoliko obe strane poštuju ovaj dogovor, uspeh ne može da izostane.

Odgovornost

Svaki član tima je odgovoran za uspeh konačnog rešenja, a samim tim i za uspostavljanje dobrih odnosa sa našim klijentima.

Milos Lukic - Founder - Creative Brackets
"Sve je u stvaranju nečeg posebnog i veoma značajnog za sve nas."

Miloš Lukić, Osnivač
Marko Platanic - Lead Developer - Creative Brackets
"Predviđanje ponašanja korisnika i razvijanje pametnijih aplikacija prosto dodaje aromu jutarnjoj kafi."

Marko Platanić, Suosnivač
Saradnja, partnerstvo, karijera

Saradnja, partnerstvo, karijera

Svi za jednog,
jedan za sve!


Želite da nam se pridružite ili budete deo našeg eksternog tima stručnjaka? Pogledajte sledeće linkove:

Naše

Usluge


Usluge

Saznajte više

O nama


O nama

Odabrani

Radovi


Klijenti