Klijentovi utisci

Šta klijenti kažu o nama
Ocene klijenata i partnera

Ocenjeni 5.0 / 5.0 na osnovu prikupljenih rejtinga preko Google-a, Facebook-a i Trustpilota-a.

5 5
5/ 5
“Creative Brackets je odličan proaktivni tim. Oni su učinili da naša veb stranica postane relevantnija, brža i najpopularnija u srpskom turizmu. Takođe, SEO, Social, .... i njihovo partnerstvo sa Google-om, ovaj tim može učiniti sve za vaše poslovanje od samog početka. Sve u svemu, oni su odličan tim, veoma odgovoran, proaktivan i uvek na vreme.”
5/ 5
“Radili smo sa Creative Brackets timom na našem novom sajtu. Ceo proces je prošao brzo, transparentno i bez prepreka. Miloš i tim su bili izuzetno pozitivni, uvek spremni da pomognu, profesionalni sa sjajnim savetima kako optimizovati sajt od dizajna pa i do marketinške strane poslovanja. Sjajno iskustvo!”
Nadezda Malalan - Nadalex
Alexis Malalan - Nadalex
5/ 5
“Hvala vam na svemu što ste učinili za mene i za Thunder Strike, a to je mnogo više od samog sajta. Najvažnije, dali ste mi savete kako da radim na poboljšanju studija i na povećanju njegove popularnosti. Najprostije rečeno, prezadovoljan sam!”
Andrija Radojev - Thunder Strike Games Studio
5/ 5
“Odlična i uigrana ekipa uvek spremna za nove izazove. Sarađivali smo na projektu BEST Design WEEK 2016 gde su, pored dobrih predavanja, pokazali prvoklasne veštine u radu sa studentima na kreiranju šest novih web sajtova različitih tema. Pohvale za maratonski rad i neprekidnu podršku svim učesnicima do samog kraja projekta, što je doprinelo obostranom zadovoljstvu i jednom lepom iskustvu za sve. Njihova stručnost, spremnost za rad i konstantna spontanost, podigli su ceo projekat na višu lestvicu.”
Best Design Week 2016
5/ 5
“Kao osnivači kompanije Gogoita, koja se bavi rentiranjem nekretnina za odmor u Rimu – najpoznatijoj italijanskoj turističkoj destinaciji, imali smo mogućnost da radimo sa Milošem i njegovim timom, dok su kreirali naš sajt gogoita.com. Prisustvovali smo i divili se tehničkom znanju ovog tima u polju programiranja i razvoja web projekata, profesionalnosti i posvećenosti poslu. Posebno smo zahvalni na njihovoj spremnosti da izađu u susret svim našim potrebama. Njihov pristup našem sajtu je izuzetan a rezultat, kao što možete da vidite, je zadivljujuć. Zbog našeg sjajnog iskustva, osecamo potrebu da ovo podelimo sa svima i nadamo se da ćete smatrati ovo korisnim.”
Marco Brunelli - Gogoita
Vladimir Trbovic - Gogoita
5/ 5
“Neverovatni, kreativni, pozitivni, uvek spremni da slušaju, pomognu i podrže sa osmehom! Najbolji tim ikada :) 5 zvezdica od meeee! :)”
Francuski tost
Da li ste i vi sarađivali s nama?

Podelite svoje iskustvo!


Naše

Usluge


Usluge

Saznajte više

O nama


O nama

Odabrani

Radovi


Projekti

Zdravo!

Dobrodošli u Creative Brackets. Drago nam je da ste ovde. Možete nam ostaviti Vaš email ispod kako bi mogli da Vam šaljemo zanimljive članke: