Klijentovi utisci

Šta klijenti kažu o nama
Ocene klijenata i partnera

Ocenjeni 5.0 / 5.0 na osnovu prikupljenih rejtinga preko Google-a, Facebook-a i Trustpilota-a.

5 5
5/ 5
“Radili smo sa Creative Brackets timom na našem novom sajtu. Ceo proces je prošao brzo, transparentno i bez prepreka. Miloš i tim su bili izuzetno pozitivni, uvek spremni da pomognu, profesionalni sa sjajnim savetima kako optimizovati sajt od dizajna pa i do marketinške strane poslovanja. Sjajno iskustvo!”

Nadezda Malalan - Nadalex
Alexis Malalan - Nadalex
5/ 5
“Hvala vam na svemu što ste učinili za mene i za Thunder Strike, a to je mnogo više od samog sajta. Najvažnije, dali ste mi savete kako da radim na poboljšanju studija i na povećanju njegove popularnosti. Najprostije rečeno, prezadovoljan sam!”

Andrija Radojev - Thunder Strike Games Studio
5/ 5
“Odlična i uigrana ekipa uvek spremna za nove izazove. Sarađivali smo na projektu BEST Design WEEK 2016 gde su, pored dobrih predavanja, pokazali prvoklasne veštine u radu sa studentima na kreiranju šest novih web sajtova različitih tema. Pohvale za maratonski rad i neprekidnu podršku svim učesnicima do samog kraja projekta, što je doprinelo obostranom zadovoljstvu i jednom lepom iskustvu za sve. Njihova stručnost, spremnost za rad i konstantna spontanost, podigli su ceo projekat na višu lestvicu.”

Best Design Week 2016
5/ 5
“Kao osnivači kompanije Gogoita, koja se bavi rentiranjem nekretnina za odmor u Rimu – najpoznatijoj italijanskoj turističkoj destinaciji, imali smo mogućnost da radimo sa Milošem i njegovim timom, dok su kreirali naš sajt gogoita.com. Prisustvovali smo i divili se tehničkom znanju ovog tima u polju programiranja i razvoja web projekata, profesionalnosti i posvećenosti poslu. Posebno smo zahvalni na njihovoj spremnosti da izađu u susret svim našim potrebama. Njihov pristup našem sajtu je izuzetan a rezultat, kao što možete da vidite, je zadivljujuć. Zbog našeg sjajnog iskustva, osecamo potrebu da ovo podelimo sa svima i nadamo se da ćete smatrati ovo korisnim.”

Marco Brunelli - Gogoita
Vladimir Trbovic - Gogoita
5/ 5
“Neverovatni, kreativni, pozitivni, uvek spremni da slušaju, pomognu i podrže sa osmehom! Najbolji tim ikada :) 5 zvezdica od meeee! :)”

Francuski tost
4.9/ 5

“It was really painfull for us to manage our website. Sometimes, we had to wait more that a minute for WordPress admin to load so we had to do something about it but we didn't know what. Thankfully, guys from CB fixed the problem moving our website to their server.”

4.9/ 5

“This works great. When I click on the link the page loads instantly. Thanks guys. ”

5/ 5

“Thank you for pointing out the weaknesses of our current hosting plan and for this detailed analysis. We are now ready to complete the migration.”

5/ 5

“You were right. Everything works a lot faster now!”

Da li ste i Vi sarađivali sa nama?

Podelite svoje iskustvo!


Naše

Usluge


Usluge

Saznajte više

O nama


O nama

Odabrani

Radovi


Projekti

Zdravo!

Dobrodošli u Creative Brackets. Drago nam je da ste ovde. Možete nam ostaviti Vaš email ispod kako bi mogli da Vam šaljemo zanimljive članke: