Creative Brackets i ASKA partnerstvo označava novo doba saradnje!


Mesec mart je ostavio svoj pečat na ovu 2019. godinu i označio prvu saradnju i zvanično partnerstvo sa timom aska.rs portala i “Naša Aska” udruženja. Veliko nam je zadovoljstvo što imamo priliku da udružimo snage sa urednicom Bojanom Kesić, direktorom Spasojem Sredanović i naravno Mimom Fazlagić, za koje ste verovatno već čuli, kao i drugim članovima […]

Bez komentaraObaveštenje,
  • Članci
  • Komentari
  • Povezani

Mesec mart je ostavio svoj pečat na ovu 2019. godinu i označio prvu saradnju i zvanično partnerstvo sa timom aska.rs portala i “Naša Aska” udruženja.

Veliko nam je zadovoljstvo što imamo priliku da udružimo snage sa urednicom Bojanom Kesić, direktorom Spasojem Sredanović i naravno Mimom Fazlagić, za koje ste verovatno već čuli, kao i drugim članovima ASKA tima.

Zašto su ovakva partnerstva bitna?

Volimo da kažemo da su dobre stvari samo one koje se konstantno unapređuju ali postoji određeni prag širenja usluga preko kojeg ne želimo da idemo. Želimo da budemo najbolji u onome što već nudimo i dok klijentima pružamo usluge digitalnih rešenja, PR, video produkcija, TV gostovanja i novinarstvo su usluge koje su definitivno neophodne ali do sada nisu bile u našoj ponudi.

Verujemo da će ovo, kao i druga buduća partnerstva biti pravi korak ka našem napretku i dostizanju novih ciljeva.
   

Šta VI možete da očekujete u narednom periodu?

U narednom periodu od ove saradnje možete očekivati promotivne ponude i usluge koje do sada niste imali prilike da vidite u našem arsenalu usluga.

Više o saradnji i načinima saradnje sa nama možete pročitati na našem sajtu.

Obaveštenje,
Autor:
Creative Brackets

We are striving to get the best content to you and provide information that might be interesting for you. Let us know what you think, what you want to learn about.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Podelite članak

sa Vašim prijateljimaZdravo!

Dobrodošli u Creative Brackets. Drago nam je da ste ovde. Možete nam ostaviti Vaš email ispod kako bi mogli da Vam šaljemo zanimljive članke: