ReadyCMS | Creative Brackets Product

Online rešenje
za upravljanje sadržajem

ReadyCMS


ReadyCMS je online cloud platforma koja vam obezbeđuje uređivanje sajta, online prodaju i detaljnu analitiku kako biste naučili sve što treba o vašim kupcima. ReadyCMS se automatski povezuje sa Facebook Pixel-om i Google Analitikom za detaljnije praćenje akcija korisnika.

Vaši proizvodi bilo kad, bilo gde, svuda!

Vaši proizvodi bilo kad, bilo gde, svuda!


Koristite jednu platformu za prodaju proizvoda bilo kome i bilo gde. Uz ReadyCMS vaši proizvodi mogu da se postave na vašem sajtu, društvenim mrežama, mobilnim aplikacijama i na drugim veb lokacijama na veoma lak način.

Podesite Facebook katalog i Instagram shop u par minuta


Uz ReadyCMS, naš tim će podesiti automatsko sinhronizovanje proizvoda sa Facebook katalogom bez obzira na broj proizvoda.

Podesite Facebook katalog i Instagram shop u par minuta
Napredni SEO na dlanu

Napredni SEO na dlanu


Automatska podešavanja će unaprediti vaš SEO u samom startu, ali i omogućiti iskusnim SEO profesionalcima da optimizuju vaš sajt na pravi način.

Brže do kupovine uz brze sajtove


Možete imati veoma brz sajt, a ova platforma će vam to i omogućiti.

Brže do kupovine uz brze sajtove

Vođenje lagera
i zaliha

Ukoliko je potrebno, možete voditi lager i zalihe kroz sam sistem.

Nema ažuriranja,
pluginova, bug-ova

Nove funkcionalnosti će vam biti dostupne na samo jedan klik.

Praćenje
aktivnosti korisnika

Svaka izmena se beleži u sistem.

Profesionalni
emailovi

Dizajnirani mejlovi profesionalnog izgleda će zadiviti svakog kupca.

Povezivanje plaćanja
preko banaka i payment sistema

PayPal, Stripe, 2Checkout ili Banka Intesa, sve integracije su moguće.

Multijezičnost
bez problema

Vaša prodavnica može imati neograničen broj jezika.

Sve na jednom mestu


Veoma opširna i precizna analitika koja sadrži svu bitnu statistiku radi praćenja i poboljšanja rada. Naš tim svakodnevno koristi ove informacije kako bi kampanje na društvenim mrežama bile što uspešnije i kako bi što kvalitetnije targerirali publiku reklamama na Google-u. Većinu ovakvih podataka možete pronaći i na Google Analitici ili Facebook Pixel Analitici, ali razlika je u tome što su ovi podaci 100% tačni.

Sve što vam treba
od informacija o porudžbinama

Detaljni izveštaji i grafikoni o prodaji, akcijama, korpi i korisnicima. Lako prepoznavanje ciljne grupe i navika korisnika.

Saznajte
navike korisnika

Lako prepoznavanje ciljne grupe i navika korisnika.

Povećajte
uspešnost kampanja

Pronađite pravi recept za boost-ovanje prodaje.

Saznajte odakle dolaze
vaši kupci

Ovo je jedna od najbitnijih informacija koju možete imati.

Detaljni
levak prodaje

Veoma je lako zaključiti procente konverzija i pratiti rast ili pad vaših prodajnih kampanja.

Sva ekonomija
na jednom mestu

Detaljna analiza i analitika prodaje će vam pomoći da bolje planirate svoje prihode i rashode.

Imate pitanja za nas?

Kontaktirajte nas

Sve je moguće!

Integracije su beskonačne


Ukoliko imate online prodavnicu verovatno će vam trebati integracija sa knjigovodstvenim sistemom, sinhronizacija lagera, automatsko poručivanje robe, ali ništa od ovoga nije problem - sve opcije su i dalje otvorene!

Knjigovodstveni sistemi

Do sada smo vršili integraciju sa nekoliko knjigovodstvenih sistema. Ono što je bitno je da sistem koji vi odaberete ima ili online servis ili automatski export na udaljenu lokaciju putem FTP-a.

Wings

Bizni Soft

i još mnogi drugi...

Naplata karata i ulaznica

Da li je potrebno da automatski generišete karte ili ulaznice? Možda imate kontrolne rampe ili kapije za koje su potrebni QR kodovi? Pozovite nas i proverite da li je takva integracija moguća.

Povezivanje sa portalima

Ukoliko želite da se vaši proizvodi pronadu na drugim portalima, postoje mogućnosti da odaberete i filtrirate proizvode, a zatim odaberete koje informacije delite s njima. Neke od integracija su rađene radi povezivanja sa sledećim portalima:

ePonuda

Kupujem Prodajem

i još mnogi drugi...

Online plaćanje

Nest Pay i plaćanje
putem Banca Intesa-e


ReadyCMS podržava potpunu integraciju plaćanja putem Banca Intesa. U saradnji sa kolegama iz Banca Intesa tima za podršku, uspešno smo integrisali plaćanje u roku od nekoliko dana.

Pored same integracije plaćanja, naš tim vam tačno može reći koje kriterijume je potrebno ispuniti, a zatim dati smernice oko same dokumentacije na sajtu i drugih bitnih detalja bez kojih ne možete dobiti odobrenje vaše online prodavnice.

Banca Intesa

Imate pitanja za nas?

Kontaktirajte nas

Kako uz pomoć ReadyCMS-a

Štedite novac


ReadyCMS je platforma koja vam ne oduzima nepotrebno vreme. Ne postoje potrebe ažuriranja, brige o pluginovima, dodacima itd. Izrada sajta je brza i dozvoljava da integrišete razna rešenja, koja možda i nisu deo samog sistema.

Manji
godišnji troškovi

Ne postoje dodatni troškovi održavanja. Da, postoje troškovi licence, ali gledajte na to kao ulaganje u softver koji će vam pomoći da vaš posao napreduje.

Štedite
vreme

Ne samo da štedite vreme programerima i vama, već štedite i novac, jer se izmena i integracije veoma lako i efikasno implementiraju. Kako se vaš sajt ili aplikacija razvija, tako će sve ići brze.

Manji
troškovi hostinga

Preveliki broj naših klijenata je trošio ozbiljne količine novca na servere i hosting rešenja. Uz ReadyCMS vi možete smanjiti vaše troškove i za 80%, u zavisnosti od toga koji hosting trenutno koristite, ukoliko pređete na ovu platformu i naša hosting rešenja.

Zaboravite
na WordPress


Nemamo ništa protiv WordPress-a, ono što govorimo je iz iskustva koje nije samo naše, već i naših klijenata.
Trenutno, procenat odabira ReadyCMS-a u odnosu na WordPress je 10:1 u korist ReadyCMS sistema. Jednostavno ima mnogo više da ponudi - prednosti centralizovanog sistema uz mogućnost custom integracija.

WordPress je javan i to ga čini lakom metom

Veliki problem sistema sa otvorenim kodom (eng. open source) je što svi mogu da ga prouče i pronađu rupe koje mogu da zloupotrebe. Da, postoji dosta problema sa sigurnošću koji mogu da se reše dodatnom zaštitom, ali to samo usporava sistem.

Što više pluginova, sporiji rad

Svaka nova funkcionalnost je novi dodatak koji se instalira. Na kraju uvek završite sa dodacima za ubrzavanje već postojećih dodataka. lako i ReadyCMS ima dodatke, oni su vec integrisani u sistem i napravljeni da ne ometaju rad sistema.

Teško je napredovati jer je jednostavna platforma

Iako je dobro rešenje za prodavnice i sa nekoliko stotina proizvoda, postoje problemi unapređenja sistema koji se uglavnom rešavaju kreiranjem novog sajta.

Pridružite se onima
koji su napravili pravi korak


Imate pitanja za nas?

Pozovite nas: +381 65 600 50 30

> 10M

Više od 10 miliona razmena podataka mesečno

10.000

Korisnika na platformi putem različitih klijenata

50.000+

Klijenti su dodali preko pedeset hiljada proizvoda u ReadyCMS

500 GB

Podataka se mesečno prenese kroz mrežu