Postali smo sertifikovani AdWords profesionalci!


Bilo je krajnje vreme i ne znamo zašto smo čekali ovoliko dugo, ali ponosni smo da izjavimo da smo postali sertifikovani AdWords stručnjaci. Specijalizovali smo se za oglašavanje na Adwords-u i Search oglašavanju. To znači da imamo članove tima koji su sertifikovani u konkretno ovim oblastima i koji stvaraju i optimizuju reklame klijenata kako za […]

Bez komentaraVesti, ,
  • Članci
  • Komentari
  • Povezani

Bilo je krajnje vreme i ne znamo zašto smo čekali ovoliko dugo, ali ponosni smo da izjavimo da smo postali sertifikovani AdWords stručnjaci.

AdWords Creative Brackets Sertifikat

AdWords Creative Brackets Sertifikat

Specijalizovali smo se za oglašavanje na Adwords-u i Search oglašavanju. To znači da imamo članove tima koji su sertifikovani u konkretno ovim oblastima i koji stvaraju i optimizuju reklame klijenata kako za desktop tako i za mobilne uredjaje.

Ovo je veliki korak za nas i naše klijente. Ali, ovo je samo početak. Imamo na umu veći cilj, a to je da postanemo Google partneri i da pravimo još bolje rezultate za i sa našim klijentima.

Vesti, ,
Autor:
Creative Brackets

We are striving to get the best content to you and provide information that might be interesting for you. Let us know what you think, what you want to learn about.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Podelite članak

sa Vašim prijateljimaZdravo!

Dobrodošli u Creative Brackets. Drago nam je da ste ovde. Možete nam ostaviti Vaš email ispod kako bi mogli da Vam šaljemo zanimljive članke: