Naša kreativna agencija može da se pohvali kako je tokom 6 godina postojanja sarađivala sa mnoštvom malih, srednjih i velikih preduzeća širom sveta, kako na većim, tako i na manjim projektima. Plodove našeg rada možete videti na velikom broju sajtova i brendova iz Azijskog područja, Bliskog istoka, preko Evrope do samog severa evropskog kontinenta, pa čak i do Amerike, gde pružamo usluge našim klijentima i pomažemo im u razvoju njihovih platformi.

Kao digitalna agencija iz Geteborga i Beograda u Srbiji, dobili smo mnoštvo prilika da sarađujemo sa ljudima iz startup kulture, kao i iz raznih drugih industrija. Pružamo paket usluga koji klijentima najviše odgovara. Zbog ovakve ponude i profesionalnog odnosa koji imamo prema klijentima ostvarujemo dugoročniju saradnju sa firmama, jer se zalažemo za njihove ciljeve i uvek smo dostupni za njih.

Za rast Creative Brackets agencije u velikoj meri zaslužan je naš tim, ali i klijenti koji nas bezuslovno preporučuju.

Da li smo pravi izbor za vas?


Gajimo prave vrednosti

Veoma ozbiljno pristupamo poslu, jer je to naša budućnost i baš iz tog razloga posmatramo svaki projekat kao da je deo nas, a svakog klijenta kao potencijalnog partnera za bolju i lepšu budućnost. Mi ćemo se brinuti o Vašem projektu i poslovanju i ne očekujemo ništa manje od odlične saradnje, jer mi radimo SA Vama, a ne ZA Vas.

Saznajte više o nama

Za nas se posao ne završava u 17h

Svaki član našeg tima teži ka svakodnevnom usavršavanju i baš iz tog razloga dajemo sve od sebe da učimo, istražujemo i učestvujemo u različitim IT događajima. Pored odlaska na konferencije i meetup-ove, članovi našeg tima učestvuju i kao govornici ili vođe kurseva, te sa velikim zadovoljstvom možemo reći da smo svake godine rado pozvani gosti.

Događaji na kojima smo učestvovali

Ulažemo u kvalitet

Bitno je i napomenuti da dugoročno praktikujemo odvajanje budžeta za alate, koji nam pomažu u radu i poboljšavaju uspešnost rezultata, edukaciju i unapređenje radnog mesta. Naši klijenti razumeju da je veoma bitno da napredujemo, jer naš napredak predstavlja i njihov.

Karijera u Creative Brackets

Uvek spremni za saradnju

Tokom postojanja kreativne agencije, zbog potreba brojnih saradnika i klijenata, naša saradnja se proširuje i na partnerski odnos koji se zasniva na uzajamnom poštovanju, poverenju i naravno, poslovnim ciljevima.

Kako postati partner

Spajajući različite tipove ekspertiza i ljudi, mešajući našu kreativnost sa dobro poznatim procesima i strukturom, utrenirani smo da radimo pametnije, brže i efikasnije kako bismo ostvarili izvanredne rezultate za naše klijente.

Digitalna agencija

Beograd, Srbija


Pravac do Beograda

Digitalna agencija

Geteborg, Švedska


Vaša trenutna lokacija