Brzina u velikoj meri utiče na vaš biznis. Spori sajtovi dovode do nezadovoljnih korisnika, što prouzrokuje do gubitka novca I težeg zadržavanja korisnika I kupaca. Danas korisnici uglavnom surfuju internetom na svojim pametnim telefonima, uglavnom preko spore 3G ili WiFi konekcije, a oni I pored toga očekuju odlične perfomanse, a čekanje da se sajt učita ume da ih duplo iznerivra.

Optimizacija brzine sajtova

Brzina je bitan faktor!


Brzina sajta može biti odlučujući factor koji gura jedan sajt ispred drugog u organskim rang listama. Time se možete istaći od konkurencije, I poručiti vašim korisnicima da uzimate I cenite njihovo vreme

Perfomanse utiču na prihode

Odnos izmežu perfomansi I prihoda postaju možda najvažniji deo I ključe prepoznavanja dobrih I loših biznisa.

Brzina utiče na stopu konverzije

Brzina utiče na stopu konverzije

Održavajte svoju poziciju na pretraživaču

Glavni pretraživači poput Google-a, pretvraraju brzinu sajta u algoritme za pozicioniranje. Brži sajtovi imaju veći ranking.

Zaštitite plaćene reklame za pretragu

Kao u organskoj pretrazi, Google “kažnjava” kopmanije I njihove kampanje ako im se sajt predugo učitava.

“Brzina definitvno predstavlja karakteristiku – kao veoma važnu komponentu koja utiče na korisnikov doživljaj, rangiranje na pretraživačima, Adwords oceni kvaliteta, I pristupačnosti za mobilne korisnike."

Polje ekspertize:


Optimizacija učitavnja strane

Analiza HTTP zahteva

Keširanje I kompresija

Dostavljanje sadržaja

Improvizacija server I hostinga

Mrežna analiza I unapređivanje

Ne dozvolite da se vaši klijenti osećaju ovako. Kontaktirajte nas I mi ćemo vam uraditi detaljnu analizu I poslati vam predlog saradnje.

Web Speed Optimization

Dizajn


Dizajn

Podrška


Podrška

Zdravo!

Dobrodošli u Creative Brackets. Drago nam je da ste ovde. Možete nam ostaviti Vaš email ispod kako bi mogli da Vam šaljemo zanimljive članke: