Development | Development Agencija | Izrada sajtova i aplikacija

ŠTA BI TREBALO DA UZMETE U OBZIR

kada ste u potrazi za development agencijom?


Tehnologija

Danas, tehnologija je najvažnija alatka u procesu razvijanja sajtova ili cloud aplikacija. Tehnologija može da diktira performance, skalabilnost, cenu i još mnogo toga, tako da izbor prave tehnologije predstavlja prvi korak na pravom putu ka savršenim proizvodom ili alatom.

Prilagodljivost

Skalabilnost je bitna koliko i preostale tri stvari koje ćemo pomenuti. Stvaranje skalabilnih aplikacija znači bržu, lakšu nadogradnju i kasniji rast. U većini slučajeva utiče na cenu koštanja daljeg razvoja i putanju projekta jer je brzina veoma bitna za startup kompanije.

Iskustvo

Na kraju, ništa manje bitno, iskustvo. Bez iskustva ne bi bilo znanja da se spoji i kompletira projekat koji bi na kraju bio okarakterisan kao dobar i po standardu. Ponosni smo na činjenicu da smo radili na velikim projektima gde su tehnologija, skalabilnost i performance igrali veliku ulogu.

Perfomanse

Čest je slučaj da ljudi kažu da bez prave tehnologije ne možete imati dobre performance. To je tačno, ali mi ne govorimo samo o performansama aplikacija, već i o performansama razvoja neke kompanije i kako rukovode razvojnim zadacima.

Želite da saznate više o

TEHNOLOGIJAMA KOJE KORISTIMO


Marketing

Mi istražujemo i razvijamo marketinške strategije za biznise integrišući marketinške koncepte, najbolje prakse, uvide i rezultate istraživanja sa različitim pristupom kako bi uticali na ponašanje koje će koristiti vašem biznisu.

e-Trgovina

Ukoliko ste u e-Komerc biznisu ili želite da započnete sa online prodajom, mi nudimo našu podršku i usluge sa personalizovanim prodavnicama ili implementacijom široko rasprostranjenih tehnologija kao što su Woocommerce ili OpenCart.

Mobilne aplikacije

Mi uživamo u razvoju mobilnih aplikacija i radu na UX I UI dizajnu za korisnike manjih ekrana.
Dok razvoj mobilnih aplikacija konstantno raste mi nudimo usluge razvoja aplikacionog softvera za prenosne uređaje sa Android, iOS i Windows operativnim sistemima.

Web

Mi nudimo dizajn i razvoj servisa od običnih sajtova do booking sistema, online plaćanja i skalabilnih i brzih aplikacija zasnovanih na popularnim tehnologijama.

CMS

Za sajtove sa temom bloga, vesti, prodavnice ili drugih funkcija, gde niste zadovoljni trenutnim content management sistemima kao što su WordPress, Joomla, Drupal I tako dalje, mi nudimo našu uslugu kreiranja personalizovanog content management sistema i admin panela sa kompleksnim i moćnim funkcijama.
Za sajtove sa temom bloga, vesti, prodavnice ili drugih funkcija, gde niste zadovoljni trenutnim content management sistemima kao što su WordPress, Joomla, Drupal I tako dalje, mi nudimo našu uslugu kreiranja personalizovanog content management sistema i admin panela sa kompleksnim i moćnim funkcijama.

Plaćanje putem interneta

Za online plaćanja sa Visa, Master, Maestro ili drugim karticama možete koristiti PayPal payment gateway, Stripe, 2Checkout ili druge sisteme.

“ Izaberite pravi tim,
jer samo tako možete postići mnogo. "

Oblasti stručnosti


Web aplikacije rešenja

E-commerce

Performanse aplikacija

Mobilna i tablet rešenja

Integracija API sistema

Komplekse arhitekture

Prilagodljivost aplikacija

Optimizacija resursa i brzine

Bezbedonosne prevencije i zaštite

Creative Brackets Developer
Koji su vaši standardi u izradi i razvoju?

Creative Brackets je digitalna agencija koja uvek isporučuje više. Uverićemo se da je sve u najboljem redu i da je onako kako treba da bude… bolje!

Dizajn


Dizajn

Podrška


Podrška

Zdravo!

Dobrodošli u Creative Brackets. Drago nam je da ste ovde. Možete nam ostaviti Vaš email ispod kako bi mogli da Vam šaljemo zanimljive članke: