Kako bi saradnja bila uspešna, obe strane moraju biti usko povezane sa uspehom projekta. Da bismo zaštitili reputaciju, insistiramo na potpunoj iskrenosti i transparentnosti.

Posvećeni smo kultivaciji poslovnih odnosa zasnovanih na rezultatima, ali takođe želimo da budemo partner sa kojim možete da popijete pivo kada se posao završi. Uspešni odnosi zahtevaju 100% posvećenosti da bi se postigli zadati ciljevi. Mi smo spremni da marširamo u istom ritmu. A vi?

Outsourcing

Saradnja na projektima


Ako ste freelancer, agencija, fotograf, umetnik ... sa željom i veštinama da sarađujete na projektima, pošaljite nam poruku. Mi ćemo upravljati projektom, biti u kontaktu sa klijentom i angažovati vaše usluge kao osnov saradnje.

Provizija

Preporuke


Naš rast je 95% vođen preporukama zadovoljnih klijenata i ljudi koji su radili sa nama u prošlosti, što nam daje odličnu platformu za ovakva partnerstva i garanciju kvaliteta Vama i onima kojima nas preporučujete.
Proces za partnere je jednostavan: Preporučite nas za projekat i dobijte proviziju za svaki dogovor sklopljen u budućnosti.

Pružatelji usluga i proizvoda

Nudite usluge
ili proizvod?


Ako želite da Vaše usluge budu dostupne našim klijentima ili želite da podržimo Vaš proizvod, kontaktirajte nas kako bismo mogli da učinimo ovo partnerstvo mogućim.

Prodaja

Postanite naš prodavac


Možete prodati običnu olovku bilo kome? Nema potrebe za tim, naše usluge nisu teške za prodaju, a i mi ćemo Vam olakšati.Podržavajući Vas potrebnim materijalima i neophodnim treninzima, možete brzo dobiti proviziju i povećati Vašu zaradu.

Ostavite nam poruku

Hajde da se udružimo!


Ukoliko smatrate da možemo da se udružimo, da sarađujemo ka obostranoj koristi, ostavite nam poruku kako bismo Vas mogli kontaktirati.


Zdravo!

Dobrodošli u Creative Brackets. Drago nam je da ste ovde. Možete nam ostaviti Vaš email ispod kako bi mogli da Vam šaljemo zanimljive članke: