Prave usluge

na jednom mestu


Naš tim vam pruža ekskluzivni paket usluga kao podršku za rast vašeg poslovanja.

Dizajn rešenja za vaš brend

Naši dizajneri rade zajedno sa drugim timovima na kreiranju lepih, funkcionalnih i jedinstvenih rešenja za različite poslovne izazove. Naš dizajn predstavlja ličnost, priču iza brenda i podstiče korisnike na akciju.

Brzi i pouzdani sajtovi optimizovani za svaki uređaj

U arsenalu naše digitalne agencije skalabilnost i prilagodljivost svakom uređaju su standard i zajedno sa dobrom optimizacijom, hostingom i posebnim trikovima zanata, čine naše sajtove brzim i funkcionalnim.

Marketing na društvenim mrežama

Kroz SEO, web rešenja i marketing na društvenim mrežama promovišemo vaše poslovanje na pravi način, nagrađujući ga porastom broja fanova, prodaje, rastom svesti o samom brendu i značajnim feedback-om koji će voditi vaš biznis napred.

Mobilna rešenja za korisnike u pokretu

Nudimo izradu mobilnih aplikacija, mobilnih eCommerce rešenja i slanje notifikacija ka segmentiranim korisnicima.

Održavanje i podrška naših stručnjaka

Održavamo sajtove i druge cloud servise ažurnim i vodimo računa o poboljšanjima, jer verujemo da jedino sa stalnim unapređenjima može biti ostvaren veliki uspeh.

Naš fokus i posvećenost su usmereni ka vašim ciljevima

Mi delimo vašu strast prema napretku i uspehu, zato bismo želeli da budemo deo vašeg tima i da zajedno napravimo sjajne rezultate.

Želite da saznate više o

TEHNOLOGIJAMA KOJE KORISTIMO


Marketing

Istražujemo i razvijamo marketinške strategije za biznise integrišući marketinške koncepte, najbolje prakse, uvide i rezultate istraživanja sa različitim pristupom, kako bi uticali na ponašanje koje će koristiti vašem biznisu.

Google
Google Ads
Facebook

e-Trgovina

Ukoliko imate e-Commerce sajt ili želite da započnete sa online prodajom, nudimo našu podršku i usluge sa personalizovanim prodavnicama ili implementacijom široko rasprostranjenih tehnologija, kao što su WooCommerce ili OpenCart.

Woocommerce
Opencart
Magento

Mobilne aplikacije

Uživamo u razvoju mobilnih aplikacija i radu na UX I UI dizajnu za korisnike manjih ekrana.
Dok razvoj mobilnih aplikacija konstantno raste, nudimo usluge razvoja aplikacionog softvera za prenosne uređaje sa Android, iOS i Windows operativnim sistemima.

Android
Apple
Microsoft
Framework 7
Ionic

Web

Nudimo dizajn i razvoj servisa od običnih sajtova do booking sistema, online plaćanja i skalabilnih i brzih aplikacija zasnovanih na popularnim tehnologijama.

JQuery
HTML5
Sql
Ajax
Php
Javascript

CMS

Za sajtove sa temom bloga, vesti, prodavnice ili drugih funkcija, gde niste zadovoljni trenutnim content management sistemima, kao što su WordPress, Joomla, Drupal i tako dalje, nudimo našu uslugu kreiranja personalizovanog content management sistema i admin panela sa kompleksnim i moćnim funkcijama.

Wordpress
Magento
Melody

Plaćanje putem interneta

Za online plaćanja sa Visa, Master, Maestro ili drugim karticama možete koristiti PayPal payment gateway, Stripe, 2Checkout ili druge sisteme.

PayPal
Stripe
2checkout

Sertifikovani Google Partneri!


Konstantno pronalazimo načine da se usavršavamo i savetujemo naše klijente da urade isto sa svojim biznisom.

Google Ads

Specijalizovali smo se u:

Google Ads Search advertising

Google Ads Mobile advertising

Google Ads Video advertising

Google Ads Display

Google Ads Shopping

Google Analytics

Digital Sales

Mobile Sites

Ovo je naš pristup i

proces


Koristeći iterativni pristup, mi smo sigurni da su poslovni ciljevi postavljeni pravilno i da će ceo proces kao rezultat imati zadovoljne korisnike.

1.

Istraživanje i planiranje

Prvo sakupljamo informacije kako bismo bolje razumeli svrhu vašeg poslovanja, vaše ciljeve i šta želite da iskomunicirate vašim korisnicima. Kada to postavimo, istražujemo korisnike, konkurente i planiramo našu strategiju.
2.

Dizajn i razvoj

U drugom delu procesa stavljamo naše dizajnere i developere u jedan deo ringa, kako bi nokautirali projekat što brže i oživeli ga u trenutku u kom mi želimo.
3.

Testiranje i
iteracije

Poboljšaj danas, ponovi sutra! ™
Možemo postići sjajne rezultate samo sa jednim procesom, ali savršenstvo zahteva konstantno usavršavanje, zar ne?

Naše

Usluge


Usluge

Saznajte više

O nama


O nama

Odabrani

Radovi


Klijenti