Prave usluge

na jednom mestu


Naš tim Vam pruža ekskluzivni paket usluga kao podršku za rast vašeg poslovanja.

Dizajn rešenja za vaš brend

Naši dizajneri i specijalisti rade zajedno na kreiranju lepih, funkcionalnih i jedinstvenih rešenja za različite poslovne izazove. Naš dizajn predstavlja ličnost, priču iza brenda i podstiče korisnike na akciju.

Brzi i optimizovani sajtovi za svaki uređaj

Poslednje tehnologije kao što su HTML5, CSS3, jQuery su alati u arsenalu naše digitalne agencije gde je skalabilnost i prilagodljivost svakom uređaju standard i zajedno sa dobrom optimizacijom, hostingom i posebnim trikovima zanata, čine naše sajtove brzim i funkcionalnim.

Marketing na društvenim mrežama

Kroz SEO, web rešenja i posebno strategiju na socijalnim mrežama, mi promovišemo poslovanje na pravi način, nagrađujući ga porastom broja fanova, rastom svesti o samom brendu, i značajnim feedbackom koja će voditi vaš biznis napred.

Mobilna rešenja za korisnike u pokretu

Mi ne stvaramo samo dizajn koji je prilagodljiv svakom uređaju, već smo i toku sa mobilnom strategijom razvijajući odlične HTML5 aplikacije za mobilne uređaje zbog korisnika koji žele da budu obavešteni čak i u pokretu.

Održavanje i podrška naših stručnjaka

Održavamo sajtove i servise ažurnim i vodimo računa o poboljšanjima za naše klijente jer verujemo da jedino sa konstantnim unapređenjima može biti ostvaren veliki uspeh.

Fokus usmeren ka Vašim ciljevima

Mi delimo vašu strast prema napretku i uspehu, zato bismo želeli da budemo deo vašeg tima i da zajedno napravimo sjajne rezultate.

Želite da saznate više o

TEHNOLOGIJAMA KOJE KORISTIMO


Marketing

Mi istražujemo i razvijamo marketinške strategije za biznise integrišući marketinške koncepte, najbolje prakse, uvide i rezultate istraživanja sa različitim pristupom kako bi uticali na ponašanje koje će koristiti vašem biznisu.

e-Trgovina

Ukoliko ste u e-Komerc biznisu ili želite da započnete sa online prodajom, mi nudimo našu podršku i usluge sa personalizovanim prodavnicama ili implementacijom široko rasprostranjenih tehnologija kao što su Woocommerce ili OpenCart.

Mobilne aplikacije

Mi uživamo u razvoju mobilnih aplikacija i radu na UX I UI dizajnu za korisnike manjih ekrana.
Dok razvoj mobilnih aplikacija konstantno raste mi nudimo usluge razvoja aplikacionog softvera za prenosne uređaje sa Android, iOS i Windows operativnim sistemima.

Web

Mi nudimo dizajn i razvoj servisa od običnih sajtova do booking sistema, online plaćanja i skalabilnih i brzih aplikacija zasnovanih na popularnim tehnologijama.

CMS

Za sajtove sa temom bloga, vesti, prodavnice ili drugih funkcija, gde niste zadovoljni trenutnim content management sistemima kao što su WordPress, Joomla, Drupal I tako dalje, mi nudimo našu uslugu kreiranja personalizovanog content management sistema i admin panela sa kompleksnim i moćnim funkcijama.
Za sajtove sa temom bloga, vesti, prodavnice ili drugih funkcija, gde niste zadovoljni trenutnim content management sistemima kao što su WordPress, Joomla, Drupal I tako dalje, mi nudimo našu uslugu kreiranja personalizovanog content management sistema i admin panela sa kompleksnim i moćnim funkcijama.

Plaćanje putem interneta

Za online plaćanja sa Visa, Master, Maestro ili drugim karticama možete koristiti PayPal payment gateway, Stripe, 2Checkout ili druge sisteme.

Sertifikovani

Google Partneri!


Konstantno pronalazimo načine da se usavršavamo i savetujemo naše klijente da urade isto sa svojim biznisom.

Google GoogleAds

Specijalizovali smo se u:

GoogleAds Search advertising

GoogleAds Mobile advertising

GoogleAds video advertising

GoogleAds Display

GoogleAds Shopping

GoogleAds Analytics

Digital Sales

Mobile Sites

Ovo je naš pristup i

proces


Koristeći iterativni pristup, mi smo sigurni da su poslovni ciljevi postavljeni pravilno i da će ceo proces kao rezultat imati zadovoljne korisnike.

1.

Istraživanje i planiranje

Prvo sakupljamo informacije kako bismo bolje razumeli svrhu vašeg poslovanja, vaše ciljeve i šta želite da iskomunicirate vašim korisnicima. Kada to postavimo, istražujemo korisnike, konkurente i planiramo našu strategiju.
2.

Dizajn i development

U drugom delu procesa stavljamo naše dizajnere i developere u jedan deo ringa kako bi nokautirali projekat što brže i oživeli ga u trenutku u kom mi želimo.
3.

Testiranje i
iteracije

Poboljšaj danas, ponovi sutra! ™
Možemo postići sjajne rezultate samo sa jednim procesom, ali savršenstvo zahteva konstantno usavršavanje, zar ne?

Naše

Usluge


Usluge

Saznajte više

O nama


O nama

Odabrani

Radovi


Projekti

Zdravo!

Dobrodošli u Creative Brackets. Drago nam je da ste ovde. Možete nam ostaviti Vaš email ispod kako bi mogli da Vam šaljemo zanimljive članke: