Dizajn | Kreativna Agencija

Kako stižemo

do odličnog dizajna


Istraživanje

Svaka ideja počinje dobrim i temeljnim istraživanjem, baš kao i naš proces dizajniranja. Utvrđujemo ciljeve, publiku i kako da ispričamo Vašu priču.

Dizajn

Dobar dizajn nije samo lep i savremen. On Vas osvaja i tera Vas da se zaljubite u njega.

Upotrebljivost

Bez obzira na lepotu dizajna, ako dizajn nije upotrebljiv, u čemu je svrha toga? Staramo se da se tako nešto ne dogodi. Pasionirano radimo na lepom i funkcionalnom dizajnu.

Naš Proces

DIZAJNIRANJA SAJTA


Primer: Klijent nam je rekao da mu treba novi sajt za prodaju proizvoda i prezentaciju svoje kompanije.

Priprema

Uvek ćemo početi tako što ćemo postaviti par pitanja, kako bismo se upoznali sa Vašom kompanijom, ljudima, idejama i ciljevima. Ova faza je bitna za sam početak saradnje i postavljanje dobrih temelja u budućoj komunikaciji.

Istraživanje

Istraživanje može biti bilo šta, od uvida u analitiku, društvene demografije, čitanja komentara, utisaka ili razgovora sa ljudima. Obraćanje pažnje na konkurenciju i prikupljanje dragocenih informacija za stvaranje strategije unapređenja biznisa je cilj u ovoj fazi.

Implementacija

Nakon dovoljno prikupljenih podataka, počinjemo sa implementacijom strategije u formi nacrta, prototipova i dizajna. Kod složenih sajtova, uvek počinjemo sa jednostavnom skicom. Nakon toga najveći deo pažnje posvećujemo dizajnu i vizuelnom identitetu.

Ponavljanje

Iteracije su nešto o čemu često razgovaramo u okviru naše digitalne agencije. Uvek kažemo da ne možete da se krećete napred bez unapređivanja. U ovom slučaju, iteracije uvek znače unapređenje u nešto bolje, bilo da su unapređenja velika ili mala.

Oblasti stručnosti


Logo dizajn

Grafički dizajn

UX dizajn

UI dizajn

Dizajn web aplikacija

Promo i kancelarijski materijal

Ilustracije

Kreiranje prototipa

Testiranje upotrebljivosti

Svaki brand kreće sa odličnim

Logo Dizajnom


Pogledajte neke od naših prethodnih radova:

" Dizajn nije samo kako nešto izgleda ili kako treba da izgleda. Dizajn je i kako nešto funkcioniše. "

- neki čovek koji je stvorio Apple :)
Milos Lukic - Founder - Creative Brackets

Izrada i razvoj


Izrada i razvoj

Podrška


Podrška

Zdravo!

Dobrodošli u Creative Brackets. Drago nam je da ste ovde. Možete nam ostaviti Vaš email ispod kako bi mogli da Vam šaljemo zanimljive članke: