Naša kreativna agencija može da se pohvali kako je tokom 6 godina postojanja sarađivala sa mnoštvom malih, srednjih i velikih preduzeća širom sveta, kako na većim, tako i na manjim projektima. Plodove našeg rada možete videti na velikom broju sajtova i brendova iz Azijskog područja, Bliskog istoka, preko Evrope do samog severa evropskog kontinenta, pa čak i do Amerike, gde pružamo usluge našim klijentima i pomažemo im u razvoju njihovih platformi.

Kao digitalna agencija iz Beograda i Geteborga u Švedskoj, dobili smo mnoštvo prilika da sarađujemo sa ljudima iz startup kulture, kao i iz raznih drugih industrija. Pružamo paket usluga koji klijentima najviše odgovara. Zbog ovakve ponude i profesionalnog odnosa koji imamo prema klijentima ostvarujemo dugoročniju saradnju sa firmama, jer se zalažemo za njihove ciljeve i uvek smo dostupni za njih.

Creative Brackets digital agency owes its growth in big part to our team, but to our clients as well, who recommend us to others unconditionally.

Da li smo pravi izbor za vas?


Gajimo prave vrednosti

Veoma ozbiljno pristupamo poslu, jer je to naša budućnost i baš iz tog razloga posmatramo svaki projekat kao da je deo nas, a svakog klijenta kao potencijalnog partnera za bolju i lepšu budućnost. Mi ćemo se brinuti o Vašem projektu i poslovanju i ne očekujemo ništa manje od odlične saradnje, jer mi radimo SA Vama, a ne ZA Vas.

Saznajte više o nama

Za nas se posao ne završava u 17h

Svaki član našeg tima teži ka svakodnevnom usavršavanju i baš iz tog razloga dajemo sve od sebe da učimo, istražujemo i učestvujemo u različitim IT događajima. Pored odlaska na konferencije i meetup-ove, članovi našeg tima učestvuju i kao govornici ili vođe kurseva, te sa velikim zadovoljstvom možemo reći da smo svake godine rado pozvani gosti.

Događaji na kojima smo učestvovali

Ulažemo u kvalitet

Bitno je i napomenuti da dugoročno praktikujemo odvajanje budžeta za alate, koji nam pomažu u radu i poboljšavaju uspešnost rezultata, edukaciju i unapređenje radnog mesta. Naši klijenti razumeju da je veoma bitno da napredujemo, jer naš napredak predstavlja i njihov.

Karijera u Creative Brackets

Uvek spremni za saradnju

Tokom postojanja kreativne agencije, zbog potreba brojnih saradnika i klijenata, naša saradnja se proširuje i na partnerski odnos koji se zasniva na uzajamnom poštovanju, poverenju i naravno, poslovnim ciljevima.

Kako postati partner

By putting together different types of expertises and people, mixing our creativity with well known processes and structure, we have trained to work smarter, faster and more efficiently, in order to achieve outstanding results for our clients.

Digitalna agencija

Beograd, Srbija


Vaša trenutna lokacija

Digitalna agencija

Geteborg, Švedska


Pravac do Geteborga