Google Ads | AdWords | Google Ads Agencija

Pronađite kampanju

KOJA JE NAJBOLJA ZA VAS


ROI
orijentisana

Ukoliko ste novi u Google Ads svetu i svetu internet marketinga, ili je Vaš glavni cilj da dobijete što Više iz kampanja, preporučujemo ROI orijentisane kampanje. Ove kampanje su isključivo dizajnirane sa ciljem da unaprede Vaše uspehe povećavajući click through konverziju i koristeći prave ključne reči i reklamne grupe.

Konkurencijski
orijentisana

Ukoliko se nalazite na konkurentnom tržištu, isticanje Vašeg brenda iznad konkurencije je najbolja marketinška strategija za vas. Naši Google Ads menadžeri će raditi na optimizaciji i razvoju kvalitetnih reklama za vaš brend koje će okrenuti potencijalne mušterije od konkurenata ka vama.

Orijentisanost
na biznis

Jedno je dovesti mušteriju u vašu prodavnicu, ali zadržati tu istu mušteriju je druga priča. Biznis orijentisani marketing predstavlja kombinaciju dobre strategije privlačenja mušterija i temeljne analize poslovanja sa ciljem boljeg razumevanja šta Vaše mušterije rade i kako koriste Vaš sajt, što dovodi do povećanja prodaje.
Marketing stručnjak kome je dodeljena briga o Vašem nalogu, zakazaće bar jedan telefonski poziv nedeljno kako biste imali stalan uvid u stanje Vaše kampanje. Mesečni Google Ads izveštaji su standard u našoj agenciji, ali uvek možete zahtevati dodatne izveštaje. Kontaktirajte svog Google Ads marketing stručnjaka i uverite se da je sve onako kako Vi želite da bude.

Kontaktirajte nas već danas jer mi smo Vaši

Google Partneri


Povećajte konverzacije i za 130% uz odgovarajuće kampanje i budžete. Ukoliko niste sigurni kako, mi ćemo Vam pomoći.

Google AdWords

Mi smo ostvarili specijalizacije u:

AdWords Osnove

Google Analitika

AdWords Pretraga

Mobilnom reklamiranju

“ Klijenti nam poklanjaju svoje poverenje u rukovođenju njihovih naloga, pa postajanje Google Partnera nije predstavljalo izazov za nas, već način da klijentima pokažemo da su napravili dobar izbor. ”

Milos Lukic - Founder - Creative Brackets

Digitalni marketing


Digitalni marketing

SEO


Seo

Zdravo!

Dobrodošli u Creative Brackets. Drago nam je da ste ovde. Možete nam ostaviti Vaš email ispod kako bi mogli da Vam šaljemo zanimljive članke: