Pridružite se proslavi: ReadyCMS je diplomirao na Founders Institute programu!


Sa oduševljenjem možemo da objavimo da je ReadyCMS tim uspešno priveo kraju prvi Founders Institute program u Srbiji! Naš izvršni direktor želi da vas lično pozove da se pridružite proslavi diplomiranja večeras u 18h na Zoom-u.

0 komentar(a) Obaveštenje, ReadyCMS,
  • Članak
  • Komentari
  • Povezano

Sa oduševljenjem možemo da objavimo da je ReadyCMS tim uspešno priveo kraju prvi Founders Institute program u Srbiji! Naš CEO i Co-Founder želi da vas lično pozove da se pridružite proslavi diplomiranja večeras u 18h na Zoom-u.

Diplomiranje na Founders Institutu je svedočanstvo napornog rada, posvećenosti i strasti ReadyCMS tima. Ponosni smo na napredak koji smo postigli i zahvalni smo na podršci i smernicama koje smo dobili od Founders Institute tima i naših kolega polaznika programa.

Ne propustite ovu priliku da proslavite sa nama! Pridružite nam se večeras u 18h na Zoom-u kako bismo podelili uzbuđenje i videli šta budućnost nosi za ReadyCMS. Hajde da podignemo virtuelnu čašu i zajedno proslavimo naš uspeh!

[ Online događaj: Diplomiranje FI Srbija: Pogledajte najnovije FI kompanije ]

Vidimo se večeras!


{ Creative Brackets }

{ Creative Brackets }


Welcome to our blog! We hope you find the posts interesting and informative. We strive to bring you the latest and most relevant content on a variety of topics. Thank you for stopping by and we wish you a great day!

Ostavite komentar




Podelite članak

sa Vašim prijateljima