Nove integracije: ReadyCMS uvodi AKS i DExpress kurirske službe za efikasnije poslovanje


Najnovije vesti iz sveta ReadyCMS-a obradovaće sve korisnike ovog CMS sistema. S ponosom najavljujemo partnerstva sa priznatim kurirskim službama AKS i DExpress, što donosi brojne prednosti za sve koji koriste ovu platformu.

0 komentar(a) Marketing,
  • Članak
  • Komentari
  • Povezano

Najnovije vesti iz sveta ReadyCMS-a obradovaće sve korisnike ovog CMS sistema. S ponosom najavljujemo partnerstva sa priznatim kurirskim službama AKS i DExpress, što donosi brojne prednosti za sve koji koriste ovu platformu. Smanjivanjem suvišnih poslova i bespotrebnih koraka, ReadyCMS ide korak dalje u olakšavanju vašeg poslovanja i štednji dragocenog vremena i resursa.

Prednosti integracija kurirskih službi u ReadyCMS

Integracije sa AKS-om i DExpress-om predstavljaju korak napred ka unapređenju i pojednostavljenju poslovanja naših korisnika. Spisak najvažnijih benefita sledi:

1. Olakšan posao korisnika

Integrisani AKS i DExpress pluginovi omogućavaju da vaši zaposleni obave više u manje vremena. Bez potrebe za duplim unosom podataka ili ručnim komunikacijama, ovaj novi sistem olakšava procese unutar vašeg poslovanja

2. Eliminacija bespotrebnih koraka:

Proces poslovanja postaje jednostavniji i fleksibilniji jer integracije eliminišu suvišne administrativne korake. Ovo znači manje prilika za propuste i greške, samim tim veću efikasnost u radu. (ili fensi rečeno: Ovaj pristup rezultira smanjenjem mogućnosti za nastanak propusta i grešaka, istovremeno poboljšavajući celokupnu efikasnost radnog procesa.)

3. Ušteda vremena:

Jedna od najznačajnijih prednosti je ušteda vremena. Integrisani sistemi mogu značajno da smanje vreme i energiju potrebnu za ručnu obradu informacija o porudžbinama i njihovu komunikaciju sa partnerima za isporuku.

4. Smanjenje šanse za greške: Ručno obavljanje administracije podložno je greškama. Integracije eliminišu veći deo ovog rizika, čime se povećava tačnost i pouzdanost celokupnog poslovanja.

420 sati uštede godišnje

Da bi vam dali konkretan primer korisnosti integracije kurirskih službi, zamislite da vaš biznis prima 40 porudžbina svakog dana. Pre integracije, svaka od tih porudžbina zahtevala je makar 2 minuta rada ručnog unošenja podataka u softver kurirske službe po porudžbini. Ovo bi značilo čak do 40 sati mesečno samo za unos podataka koji su već dostupni u CMS sistemu. Međutim, uz integraciju ovih kurirskih službi, vreme se skraćuje za neverovatnih 80%, što rezultira sa svega 5 sati mesečno ili čak 420 sati uštede godišnje.

Kako to funkcioniše unutar ReadyCMS-a?

Odgovor je jednostavan: aktivacijom AKS i DExpress pluginova koji su lako dostupni u "Plugins and Tools" odeljku vaše ReadyCMS admin stranice. Nikakve dodatne instalacije nisu potrebne, ceo proces je automatski. A najbolja vest - svi pluginovi vezani za kurirske službe su potpuno besplatni.

“Awaiting courier” status porudžbine

Prateći ovu implementaciju kurirskih službi, u ReadyCMS dodat novi tip statusa porudžbine koji glasi "Awaiting courier". Ovaj status automatski se aktivira kada se zahteva da kurirska služba preuzme paket, čime se omogućava lakše praćenje isporuke.


Ako ste zainteresovani za sve ove prednosti i želite da unapredite vaše poslovanje uz pomoć ReadyCMS-a, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je spreman da vam pomogne i omogući vam da iskoristite sve prednosti ovih novih integracija sa AKS-om i DExpress-om. Vaše vreme je dragoceno, a mi se trudimo da ga maksimalno iskoristimo uz pomoć naših inovativnih rešenja.

Više o novim funkcionalnostima ReadyCMS-a možete pogledati na ovom linku

{ Creative Brackets }

{ Creative Brackets }


Welcome to our blog! We hope you find the posts interesting and informative. We strive to bring you the latest and most relevant content on a variety of topics. Thank you for stopping by and we wish you a great day!

Ostavite komentar




Podelite članak

sa Vašim prijateljima