Pomažemo Mladim Talentima


Ambiciozni mladić koji sam pravi igrice, ima svoj game studio thunderstrikegames.com i upravo je izbacio novu igricu.

0 komentar(a) Giveaway,
  • Članak
  • Komentari
  • Povezano

Andrija ⚡⚡⚡ Thunder Strike ⚡⚡

 

Ambiciozni mladić koji sam pravi igrice, ima svoj game studio thunderstrikegames.com i upravo je izbacio novu igricu.

Sigurno ste imali prilike da ga upoznate na nekom od prošlih IT dogadjaja s obzirom da Andrija često učestvuje na istim. 

Mi smo imali prilike da ga upoznamo pre par godina, davne 2013. :), ali putevi su nam se ponovo spojili pre par meseci. I dalje je to bio isti mladić, sa velikim entuzijazmom i vatrenom željom za usavršavanjem i poboljšanjem svojih kreacija.

Naravno, bilo nam je drago da ga ponovo vidimo i kroz razgovor, koji je često i sam prekidao radi prezentacije mobilnih igara videli smo da se jedna stvar nažalost nije promenila.  

To je bio Andrijin sajt koji je pre izgledao ovako:  

Andrijin sajt za studio koji je sam napravio. Svaka pohvalu samo nismo baš sigurni za odabir fonta. :)

 

Naravno, odlučili smo da mu pomognemo a pre svega podržimo i motivišemo u njegovim daljim podvizima. Kako? Pa naravno...novim sajtom.

Posto Andrija studira, a mi smo uvek zatrpani svojim obavezama, nismo imali toliko prilike da se druzimo koliko smo zeleli ali svakako sajt je zavrsen a evo sta je on nama poslao na kraju.   

   Andrija, hvala i tebi i samo napred!   

Žašto je ovo bilo bitno za nas i šta smo mi dobili od Andrije?

 

Možda se previše puta vraćamo da ovo ali i mi smo nekada bili ti isti ljudi sa idejom i željom da nešto uradimo drugačije, da probamo nešto novo, otkrijemo gde nas vodi taj nepoznati put koji je nekad pun rizika.

Kada govorimo iz našeg iskustva, mi smo još uvek na toj cesti i uvek ćemo i biti. Mi i želimo da ostanemo na njemu dokle god idemo napred i srećni smo zbog toga. Pomoći nekom i dozvoliti mu da Vam se pridruži u toj avanturi je plemenito.

To je ono što karakteriše svakog člana našeg tima i na šta smo veoma ponosni.

Pogledajte Andrijin novi sajt http://thunderstrikegames.com/, šerujte, skinite igre i slobodno mu šaljite komentare. :)      

{ Creative Brackets }

{ Creative Brackets }


Welcome to our blog! We hope you find the posts interesting and informative. We strive to bring you the latest and most relevant content on a variety of topics. Thank you for stopping by and we wish you a great day!

Ostavite komentar




Podelite članak

sa Vašim prijateljima