Osvojite Besplatan Sajt Na #iRevolucija2015


Creative Brackets & #iRevolucija2015 dodeljuju jedan profesionalni veb sajt pobednicima konkursa u cilju podrške razvoja internet preduzetnišva.

0 komentar(a) Događaji, Giveaway,
  • Članak
  • Komentari
  • Povezano

Najveći {Creative Brackets} [ Giveaway ] do sada

Creative Brackets &  #iRevolucija2015 dodeljuju jedan profesionalni veb sajt pobednicima konkursa u cilju podrške razvoja internet preduzetnišva.

Šta je #iRevolucija2015?

Konferencija namenjena internet trendovima u digitalnom dobu na kojoj će učestvovati neki od najpoznatijih veb preduzetnika, IT stručnjaka, uspešnih Valjevaca i Valjevki u oblasti internet poslovanja, kao i online medija. Mesto i vreme održavanja: Valjevo, Centar za kulturu, subota 14. novembra, od 10: 30 časova.

[ Više o konferenciji ]

Šta je cilj konkursa Creative Brackets & #iRevolucija2015?

  • Podrška razvoju internet preduzetnišva u Valjevu i smanjenje nezaposlenosti
  • Podrška pojedincima, neformalnim grupama, organizacijama i firmama koji žele da realizuju svoje ideje ili unapred postojeće poslovanje
  • Poboljšanje postojećih ili razvoj novih preduzetničih poduhvata

Creative Brackets, kao deo organizacije #iRevolucija2015 i partneri iste, želi da podrži ovaj cilj. Pogledajte kako je [ Creative Brackets pomogao mladom developeru ] iz Beograda.


Zašto da se prijavite?

Ukoliko imate neku ideju, želju da pokrenete neki posao, blog, potreban vam sajt za vaš bend koji ste upravo osnovali, hoćete da izlažete svoje radove ili nešto sasvim drugačije, prijavite se putem online forme i dođite na konferenciju kako bismo se upoznali i pričali sa vama o vašem sajtu.

Kako konkurisati?

Koji je rok za prijavljivanje?

Sve online prijave koje su podnete najkasnije do 14. novembra u 16 časova biće uzete u obzir. Takođe, javite se stručnom žiriju u toku konferencije i time potvrdite vaše prisustvo.

Koji su kriterijumi konkursa?

  • Popunjena online prijava
  • Prisustovo na konferenciji
  • Vaša ideja je u skladu sa ciljevima konkursa
  • Građani/ke Valjeva


Zašto moram da budem iz Valjeva?

Kao deo organizacije #iRevolucija2015 delimo cilj da ovom prilikom pomognemo ljudima iz ovog grada. Svakako, ukoliko nam se svidi vaša ideja/cilj uvek postoji mogućnost da sarađujemo zajedno.

Da li mogu da dobijem sajt iako već imam jedan?

Naravno, ali samo ukoliko imate sajt koji nije funkcionalan ili je veoma star.


Šta ja tačno sve dobijam?

Ono što dobijate je krajnji proizvod u vidu veb sajta koji je optimizovan za sve uredjaje i urađen po standardima Creative Brackets-a, konsultaciju, pomoć i obuku korišćenja i ažuriranja vašeg sajta. Naravno Creative Brackets je tu da vam pomogne za sve što je u našoj moći.

Ko odlučuje ko dobija veb sajt?

Odluku donose organizatori konferencije i Creative Brackets tim. Za sva ostala pitanja kontaktirajte nas preko kontakt forme

{ Creative Brackets }

{ Creative Brackets }


Welcome to our blog! We hope you find the posts interesting and informative. We strive to bring you the latest and most relevant content on a variety of topics. Thank you for stopping by and we wish you a great day!

Ostavite komentar




Podelite članak

sa Vašim prijateljima